Vi startet måneden med vinterferie-aktiviteter. Ut på tur med ski og akebrett i tidlig vårvær. På sluttten av vinterferie-uka pakket vi de store sekkene og gikk opp til tømmerkoia øverst på Maihaugen der vi lekte i skogen, tente bål og grillet pølser. I skogen rundt koia var det blitt hugget tømmer og vi fant materialer til å bygge hytte og oppdaget at en haug med grankvister kunne brukes som trampoline.

vinterferie 1

Vi hadde tre prosjekter gående denne måneden. Småttingene laget en stor krokodille som til deres store forundring en dag dukket opp som en del av vårt nye jungelrom. Det var en morsom overraskelse og dagene ble brukt til oppdagelsesferd.

jungelrom 1 2

jungelrom 2 1

Mellomgruppa hadde lyst til å jobbe med dinosaurer og kunne lære de voksne mye interessant om temaet. De satte i gang med å lage en dinosaur-verden av pappmasje og lekte seg fram til resultatet. Verdenen har også vist seg å både kunne romme biler og barbie.

20190527 124104

Vi fikk en forespørsel fra Horsters Minde om vi kunne lage noe fint til en kjedelig vegg. De eldste og noen av mellombarna hadde lyst til å lage noe vakkert :-) Vi leste eventyret om den standhaftige tinnsoldat og begynte å tegne bellerinaer (alle kunstnere med respekt for seg selv lager studier før de starter på hovedverket). Resultatet ble flott og stolte unger kunne peke ut sine malerier på utstillingsåpningen og kose seg med boller og saft som honorar.

20190402 103105

utstilling

I midten av mars ble det deilig "påskevær", vi pakket sekker, ski og akebrett inn i to maxitaxier og kjørte opp til Birkebeineren skistadion og nøt en herlig vinterdag der.Grillen måtte ha levegg men under nøye overvåking ble det pølser til alle.

skidag birkebeineren 1